Se mulighederne i landsbyen | Kunst & kultur

Debat med Søren Vester, kendt fra TV.

Tilmelding her:
https://www.gok-thisted.dk/vores-kurser/foraar-2020/?classId=68955446-711d-4bdc-b34c-ab0d00b06726

Vælg billetter


 

Søren Vester, designer og moderne bonderøv fra Thise i Salling, lægger op til debat med sin fortælling om det gode landsbyliv og om at være kreativ og se mulighederne, der hvor man bor.

Her kan du høre, hvor han får ideerne fra og hvorfor forenings-Danmark er vigtig for sammenhængskraften i lokalsamfundet.

Hør om, hvem Søren er, og hvad man egentlig laver som kreativ bonderøv med et sprog der er alt andet end rigsdansk og et humør der får selv en grædekone til at smile.

Hvem tør lige flytte ud i sidste revle og så leve af noget så højrøvet som design.

Vester har medvirket i flere programmer på TV og i 2015 fik Søren Vester sin egen programserie, Vesters Verden, på TV2 FRI. Serien fulgte Søren og hans familie, der udlever drømmen om det gode liv på landet. Hjemme på Salling leder han et gymnastikhold for mænd - Brokholdet - som man har fulgt på TVMidtvest. 

De fleste kender ham fra DRs  I hus til halsen, hvor han sammen med Line Franck kommer trængte boligejere til undsætning.

Søren Vester kan med sin fortælleglæde og entusiasme inspirere os til at føre vores egne drømme og ideer ud i livet og blive aktive deltagere i vore egne lokalsamfund.

Efter Søren har fortalt, lægger han op til, at vi debatterer, hvordan vi kan fortsætte den gode udvikling i vores landsbysamfund.

Debatten arrangeres i samarbejde med Støtteforeningen Hannæs Østerild & områdets 8 borgerforeninger.

Prisen er. incl. kaffe/te med brød.

Billetter kan købes på www.gok-thisted.dk

Venue


GOK Thisted Thy Event og Naturcenter Kærupvej 9
7741 Frøstrup, Danmark

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google